ADELIN STANCIU - Meditatii Biologie
Ultima actualizare Oct 1, 2023
ID-ul postării 2749
Dacă îți dorești ca examenul de bacalaureat să fie o reușită pentru tine, obținând nota 10 la biologie sau poate te pregătești pentru admiterea în învățământul superior la facultăți de profil medical/sanitar, te invit să apelezi la meditațiile Profului de bio. Utilizez materiale moderne, atlase, mulaje, microscop, lucrări de disecție, platforme, softuri și aplicații 3D pentru înțelegerea cât mai bună a structurilor biologice.

Apelează și te vei convinge de spiritul profului cool! Poți observa activități deja realizate pe pagina https://www.facebook.com/profudebiostanciuadelin/photos_all.
Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Biologie Iasi
Detalii
Pret 100 lei / o ora si 30 de minute
Materie Biologie
Nivelul elevului
Locație
Locație
Județ Iasi
Oraș Iasi
Informații despre meditator
Nume ADELIN STANCIU
Experiența 4 ani
Ocupație
  • Profesor
Studii
  • Este profesor de biologie în Iași, licențiat în biochimie, cu un master în Genetică Moleculară, formator acreditat ANC, autor a numeroase articole de specialitate în reviste naționale și internaționale; profesor asociat de biologie la Centrul Educațional Unirea Iași, oferind meditații pentru elevii ce doresc să urmeze facultăți cu profil sanitar/medicină sau bacalaureat. Poți vedea mai multe informații despre activitatea sa pe pagina personală: https://www.facebook.com/profudebiostanciuadelin.
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept