Laura Ciorei - Meditatii Vioara
Ultima actualizare Jan 23, 2023
ID-ul postării 6645
LECTII DE CANTO SI VIOARA
Absolventă a Facultății de Artă “Ovidius “ Constanța anul 2009. Încă de la 2 ani am pășit pe ritmurile muzicii deoarece. Provin dintr-o familie de muzicieni, tatăl dirijor, mama pianista. Studiaz vioara de la vârsta de 6 ani, absolvind Liceul de Artă - Regina Maria din Constanta. În anul 2009 obțin licența la clasa de canto clasic din cadrul Facultății “Ovidius” Constanța. Am susținut spectacole și concerte : - Pe scena Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" Constanta în opera “ O noapte furtunoasă “ de – Paul Constantinescu – rolul Vetei -Membra a trupei “Los nuevos Mariachis “ - vioara – voce 2012 -2014 -A jucat in spectacolul “ Amadeus “ - rolul Caterina Cavalieri – voce și vioara - În prezent membră a trupei Duo String Café – susținând recitaluri începând cu 2015 OFER cursuri de : CANTO - VIOARĂ ptr toate vârstele, Nivel : începători, mediu, avansați. Cursurile de vioară se desfășoară într-un studio muzical , echipat cu stație, mixer, boxe, microfon, la Clubul de muzică SOL, sau la domiciliul cursantului .
🤩Preț lecții : Abonamente : 300 RON - 4 ore individuale / lună, respectiv 1 oră pe sapt (50 min)
🤩500 RON - 8 lecții individuale / lună respectiv, 2 ore pe săptămână.
🤩80 RON ora individuala (50 min) cu frecventa redusa - dacă lectiile nu sunt efectuate constant săptămânal
❤️Facebook - Clubul de Muzica SOL
O lecție cu frecventa redusă este 80 ron. Abonamentele sunt valabile DOAR o luna de zile, cu anumite mici excepții, medicale! Orele se recuperează cu profesorul de comun acord! Puteți dispune de echipamentul CLUBULUI DE MUZICA SOL pentru a studia, a va pregăti pentru un concurs, sau pentru filmari profesionale.

Abonamentele sunt valabile DOAR o luna de zile, cu anumite mici excepții, medicale! Orele se recuperează cu profesorul de comun acord! Puteți dispune de echipamentul CLUBULUI DE MUZICA SOL pentru a studia, a va pregăti pentru un concurs, sau pentru filmari profesionale
Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Vioara Bucuresti - Sectorul 1
Locație
Informații despre meditator
Nume Laura Ciorei
Experiența Mai mult de 10 ani
Ocupație
  • Profesor universitar
Studii
  • Absolventă a Facultății de Artă “Ovidius “ Constanța anul 2009 Încă de la 2 ani am pășit pe ritmurile muzicii deoarece. Provin dintr-o familie de muzicieni, tatăl dirijor, mama pianista. Studiaz vioara de la vârsta de 6 ani, absolvind Liceul de Artă - Regina Maria din Constanta. În anul 2009 obțin licența la clasa de canto clasic din cadrul Facultății “Ovidius” Constanța.
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept