Costin Emilian - Meditatii Teoria muzicii
Ultima actualizare Sep 28, 2023
ID-ul postării 199
Salut! Numele meu este Costin Emilian si ofer lectii de chitara electrica/acustica/teorie muzicala pentru persoane din toate categoriile de varsta. Cursurile sunt dedicate atat celor care pornesc de la 0 cat si pentru cei avansati in acest domeniu.

Studiez chitara de aproximativ 11 ani, iar in momentul de fata experienta mea muzicala se aprofundeaza in cadrul uneia dintre cele mai prestigioase universitati de muzica contemporana din Europa, British and Irish Modern Music Institute (BIMM - London). Pe lista stilurilor muzicale studiate se afla blues, funk, pop, rock, metal, fusion,jazz.

Meditatiile vor decurge intr-o maniera prietenoasa, metodele de predare fiind bazate pe dezvoltarea rapida si sigura a tehnicii mainilor, dexteritate, viteza, un sunet curat si natural, viteza, intonatie, frazare muzicala si ritm, toate acestea rezultand la interpretarea oricarui stil muzical dorit fara vreun impediment.
Pe langa partea tehnica, fiecare subiect va fi insotit si de bazele teoriei muzicale + antrenament pentru auz. In functie de preferinta fiecaruia, acestea 2 (teorie/auz) pot fi aprofundate fara probleme.

In urma unei sedinte, studentul va avea posibilitate de a relua oricand subiectul, folosind materialele de curs oferite (PDF, Video).
Cursurile se pot desfasura atat fata in fata pentru cei din Iasi/Piatra Neamt sau in mediul online (Skype, Discord, Zoom).

Pentru orice detaliu suplimentar ma puteti contacta la 0*********.
Facebook: Costin Emilian
Instagram: em_kostin
Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Teoria muzicii Iasi
Detalii
Pret Nespecificat / o ora
Materie Teoria muzicii
Nivelul elevului
Locație
Informații despre meditator
Nume Costin Emilian
Experiența 7 ani
Ocupație
  • Profesor
Studii
  • Liceul de Arte Victor Brauner
  • University of East London
  • British and Irish Modern Music Institute London
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept