Stoinea Dragos - Meditatii Matematica
Ultima actualizare Dec 7, 2021
ID-ul postării 4699
Încă nu ai găsit persoana potrivită pentru copilul tău?
Copilul tău se teme de profesorul meditator?
Copilului tău îi este frică să pună întrebări profesorului său, din cauza diferențelor de vârstă?

Pentru asta mă aflu eu aici. Profesez în această meserie de mai bine de patru ani. Sunt o persoană tânără, aproape de copii dumneavoastră. Acest lucru constituie un avantaj enorm, deoarece pot fi mai aproape de dorințele și nevoile lor. Cunosc materia în totalitate, îi cunosc punctele forte, dar și pe cele slabe. Astfel, voi putea clarifica noțiuni dificile, prin metode noi, plăcute de cei mici.

Clasele a VIII-a beneficiază din luna martie de ședințe gratuite în care aprofundăm materia și lipsurile acumulate pe parcursul anilor de gimnaziu. De asemenea, ei beneficiază de o simulare lunară, pentru a vedea progresul fiecăruia.

Ședințele se desfășoară doar față în față, deoarece lacunele pe care școala online le-a cauzat sunt imense, iar noi suntem aici pentru a le repara.
De asemenea, înaintea orelor de curs, ofer o oră separat, gratis, în care atât eu, cât și elevul, avem șansa de a ne cunoaște mai bine. Astfel pot ieși la iveală cunoștințele elevului, dar și pasiuni și activități preferate, care pe parcurs pot fi integrate în planul de învățare, astfel încât elevului să-i placă matematica și să-i descopere magia.
Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Matematica Sibiu
Detalii
Pret 50 lei / doua ore
Materie Matematica
Nivelul elevului
Locație
Locație
Județ Sibiu
Oraș Sibiu
Informații despre meditator
Nume Stoinea Dragos
Experiența 4 ani
Ocupație
  • Student
Studii
  • Mă apropii de finalizarea Colegiului Național Gheorghe Lazăr, Sibiu, secția științe ale naturii. Liceul a fost perioada în care m-am dezvoltat în matematică, am învățat exact ce simt despre matematică și despre metodele pedagogice pe care le pot aplica în funcție de personalitatea fiecărui copil.
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept