Date de contact
Meditatii Matematica Bucuresti - Sectorul 3 Magic Tutoring Centre
Magic T - Matematica

Magic T.C. - Meditatii Matematica

Ofer Meditatii la matematica, pentru orice nivel, bacalaureat - M1, M2, M3, Evaluare Nationala, admitere la facultate, UPB, olimpiade, pentru aprofundarea sau recuperarea materiei si pentru alte testari.
Meditatiile se tin atat individual, cat si in grup.
Sala in care au loc meditatiile, a fost creata special pentru acest scop, dispune de tabla interactiva, laptop, videoproiector.
Materialele didactice, fisele de lucru, materiale auxiliare pentru rapida si constienta acumulare de notiuni si deprinderi sunt asigurate de mine. Garantez rezultate concrete si rapide. Periodic se va primi un raport de evolutie al cursantului cursant.

De asemenea, în urma pandemiei am perfecționat tehnica în online și se lucreaza individual, pe tabla virtuala, rezultatele fiind la fel de bune!
Informații despre profesor
General
Experiența Mai mult de 10 ani
Ocupație
  • Centru de meditatii
Studii
  • Magic Tutoring Centre reprezintă mai mult decât un centru de pregătire, aici este locul în care vei învăța că nimic nu este imposibil și că orice lucru poate fi deprins cu ușurință, prin studiu, cu ajutorul unor profesori devotați. Fie că te pregătești pentru Evaluarea Națională, Bacalaureat, admitere la facultate sau pur și simplu dorești să îți îmbunătățesti rezultatele academice sau profesionale, la noi vei găsi soluția pentru a obține ceea ce îți dorești.

Recenzii recente

Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Matematica Bucuresti - Sectorul 3
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept