Date de contact
Meditatii Matematica Bucuresti - Sectorul 3 LeonteIulia
LeonteIulia - Matematica

LeonteIulia - Meditatii Matematica

Valabil si in timpul vacantei de vara) Daca matematica da batai de cap copilului dvs, ii pot oferi un ajutor in acest sens!
Fie ca este in clasele 5-8, 9-12 si isi doreste note de trecere sau mai bune, ori promovarea examenului de evaluare nationala, bacalaureat, ori intampina dificultati la teme, la teste, ori nu este compatibil cu modul de predare de la clasa, pot face matematica sa devina mai usoara sau de ce nu, materia preferata a copilului dvs.
Sunt absolventa a universitatii Politehnica Bucuresti-facultatea de Inginerie Aerospatiala, mentionez ca atat in examenul de evaluare nationala cat si in cel de bacalaureat am luat 10, am participat la diferite olimpiade si concursuri si astazi afirm cu tarie ca matematica este materia mea preferata!Poate fi si a copilului dvs.!
Ofer meditatii individual(de preferat) sau, la cerere, in echipa de max. 2-3 elevi, atat la domiciliul personal(sector 3) cat si al elevului, precum si online. Sunt o fire careia ii place seriozitatea si ofera rezultate rapide!!!!
Informații despre profesor
General
Este PRO Verificat
Experiența 5 ani
Ocupație
  • Centru de meditatii
Studii
  • *Liceul teoretic ,,Mihai Eminescu”, Calarasi-profil matematica-informatica intensiv engleza
  • *Facultatea de Inginerie Aerospatiala(Universitatea Politehnica Bucuresti) licenta (2016-2020)
  • *Facultatea de Automatica si Calculatoare(Universitatea Politehnica Bucuresti) master sectia IT applied in Aviation (prezent)

Recenzii recente

Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Matematica Bucuresti - Sectorul 3
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept