Iacob Ioan-Daniel - Meditatii Matematica
Ultima actualizare Oct 19, 2021
ID-ul postării 101
Student la Facultatea de Automatica si Calculatoate(UPB) cu modul psihopedagogic si experienta de predare bazata pe rezultate!! Ofer meditatii la matematica pentru liceu, indiferent de nivel (clasele 9-12) fizic, dar exista si varianta online pe ZOOM (folosesc tableta grafica si Whiteboard). Pregatesc pentru BACALAUREAT (M1 si M2) si garantez explicatii clare si precise, pe intelesul oricui, parcurgand pas cu pas materia, chiar si de la 0 daca este cazul. Urmaresc fixarea cunostintelor de baza necesare si intelegerea problemelor/exercitiilor, explicate cu rabdare intr-o maniera calma si prietenoasa! Rog seriozitate din partea elevului, iar rezultatele vor fi garantate. Pretul de baza este de 90 lei/sedinta 2h in regim online si 100 lei/sedinta 2h fizic.

In plus, elevul poate pune oricand orice fel de intrebare si in afara orelor de pregatire, pe whatsapp, in cazul in care intampina probleme.

Ofer si ajutor LA BAC si la materii de facultate(examene-algebra liniara, analiza etc)! PRETUL este diferit de cel pentru meditatii.
Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Matematica Bucuresti - Sectorul 1
Detalii
Pret 100 lei / doua ore
Materie Matematica
Nivelul elevului
Informații despre meditator
Nume Iacob Ioan-Daniel
Experiența 3 ani
Ocupație
  • Student
Studii
  • Absolvent al Colegiului National "Mihai Viteazul" din Bucuresti cu nota 10 la BAC la matematica si fizica.
  • Student la Facultatea de Automatica si Calculatoare din UPB.
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept