Gheorghe Andra - Meditatii Matematica
Ultima actualizare Oct 21, 2021
ID-ul postării 2890
Ofer meditații pentru liceu.

Prefer contactarea prin email sau mesaj whatsapp, răspund foarte repede și îmi este mult mai ușor să văd mesajele, fiind ocupată și cu studiile nu pot întotdeauna să răspund unui apel telefonic.

Ofer meditații la matematica pe discord sau zoom în conformitate cu platforma mai ușor de folosit pentru elev.
Matematica este o materie mult prea frumoasă și extrem de logică, dar din păcate nu mulți elevi reușesc să se îndrăgostească de ea, iar eu sunt aici pentru a ajuta cu acest aspect.

Dacă vrei pregătire ca să dai bacul la matematica sau dacă pur și simplu iti dorești să înveți pentru a avea note mai bune, ai venit în locul potrivit.

Prima ședință va dura doar o oră pentru a te putea familiariza cu mine și a decide dacă îți dorești să rămâi sau nu, bineînțeles va fi gratuit și vom discuta aspectele principale și bazele matematicii.

Ședințele în mod normal durează doua ore, dar se pot prelungi în funcție de dorințele elevului sau de timpul de care dispun și eu. Pot oferi și meditații în grupe, dar nu mai mult de 3 elevi (în caz că doriți să aduceți anumiți prieteni).
Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Matematica Bucuresti - Sectorul 5
Detalii
Pret 50 lei / doua ore
Materie Matematica
Nivelul elevului
Locație
Locație
Oras Bucuresti
Zona Bucuresti - Sectorul 5
Informații despre meditator
Nume Gheorghe Andra
Experiența 1 an
Ocupație
  • Student
Studii
  • Absolventa a Colegiului National "Mihai Eminescu", din Bucuresti, profil teoretic specializarea matematica informatica, in prezent studenta in anul I la Facultatea de Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor, profil Ingineria Produselor alientare, specializare Controlul si Expertiza Produselor Alimentare.
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept