Daniel Lungu - Meditatii Matematica
Ultima actualizare Dec 7, 2021
ID-ul postării 4851
3 lucruri pe care trebuie sa le cunosti inainte de a angaja un meditator:
1- O diferenta mare de varsta intre meditator si elev poate duce la inhibarea copiilor, automat acest lucru se transpune intr-o atitudine retinuta a studentului, deci o performanta scazuta pe termen lung.
2- Pregatirea online este eficienta cand meditatorul este familiarizat cu soft-urile ce fac posibila predarea materiei in mediul online.
3-Fiecare elev este diferit, deci prin abordarea sa, profesorului trebuie sa tina cont atat de nivelul de performanta real al elevului cat si de caracterul sau.

La finalul anuntului o sa va fie prezentata o oferta speciala, deci va multumesc pentru rabdarea de a parcurge intreg textul.

De peste 6 ani de zile ofer ajutor copiilor indiferent de nivelul actual la matematica in care se afla pentru a trece cu bine peste Evaluarea Nationala.
In ultimii 3 ani pregatirea cu copii s-a tinut exclusiv online in grupe de maxim 3 persoane pentru a putea oferi atat siguranta (avand in vedere contextul pandemiei) cat sie eficienta (grupele sunt alcatuite din maxim 3 copii de aproximativ acelasi nivel la matematica pentru a putea oferi fiecaruia atentia cuvenita).
Fiecare sedinta are o pauza de 10 minute intre cele 2 ore pentru a nu suprasolicita elevii si pentru a-i descoperi si a le oferi sfaturi in alegerea viitoarei lor cariere.
In prima sedinta o sa fie analizat nivelul copilului la matematica si o sa hotaram daca putem colabora in continuare.

Ca si garantie pentru serviciile pe care le ofer prima sedinta este GRATUITA! Astfel dumenavoastra va puteti da seama daca pregatirea cu mine este ceea ce aveti nevoie pentru copilul dumneavoastra.
Va multumesc inca o data pentru timpul acordat si astept cu nerabdare sa ne cunoastem!
Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Matematica Bucuresti - Sectorul 4
Detalii
Pret 100 lei / doua ore
Materie Matematica
Nivelul elevului
Locație
Locație
Oras Bucuresti
Zona Bucuresti - Sectorul 4
Informații despre meditator
Nume Daniel Lungu
Experiența 6 ani
Ocupație
  • Student
Studii
  • Colegiul National "Alexandru Vlahuta"
  • Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu"
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept