Alexandru - Meditatii Matematica
Ultima actualizare Oct 23, 2021
ID-ul postării 4254
Deși este considerată de mulți o bătaie de cap, alături de un meditator implicat și atent la nevoile elevului, matematica poate deveni un subiect ușor de înțeles și captivant. În ultimii 4 ani am lucrat cu elevii, ajutându-i să își atingă scopurile academice și dezvoltându-le pasiunea pentru matematică. Performanțele au fost vizibile: promovabilitate de 100% la bacalaureat, inclusiv note de 10, admiși la AFT, AFA, maiștri militari etc.
Ofer, astfel, meditații la Matematică, atât pentru clasele V-XII, cât și pentru admitere la facultăți. Pregătirea se poate desfășura atât în mediu online, prețul fiind de 70 de lei, sau online la domiciliul meu sau al elevului, prețul fiind de 80 de lei. Se poate lucra individual sau în grupuri mici (caz în care prețul pe cele doua ore de pregătire se poate negocia), deoarece consider că a lucra în grupe aduce un plus de motivație, încurajând un simț al competiției pozitiv.
Ca și competențe personale, am participat la olimpiade naționale de matematică și la diverse concursuri, în prezent fiind inginer de calculatoare. De asemenea, faptul că sunt de o vârstă apropiata cu elevii îmi permite să colaborez mai ușor și să empatizez cu ei.
Pentru mai multe detalii, mă puteți contacta telefonic la nr.: 07********92
Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Matematica Bucuresti - Sectorul 6
Informații despre meditator
Nume Alexandru
Experiența 4 ani
Ocupație
  • Inginer
Studii
  • Absolvent al Facultății de Automatica și Calculatoare București
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept