Ionut Deaconu - Meditatii Limba spaniola
Ultima actualizare Jan 31, 2023
ID-ul postării 3532
Lectii online, pe Zoom (sau alta platoforma de predare). Simple, usor de inteles, eficiente, bazate pe tehnici de predare si experienta internationala la o scoala privata din Dubai.

Cursuri de limba spaniola (inclusiv modulul medical, pentru cei care doresc o cariera in Spania), franceza si germana organizate in propriul centru de limbi straine, in colaborare cu alti colegi profesori din oras.

Manuale oferite GRATUIT (suport din hartie sau digital), atractive, moderne, includ audio / video / subiecte de comunicare.

Raport calitate / pret avantajos, redus promotional pentru primele 2 lectii, timp indeajuns pentru a vedea stilul de predare si calitatea acesteia, ulterior adaugandu-se 15 lei. Prima lectie (de evaluare) - GRATUITA. Reduceri substantiale la grupa de 2 (maxim 4) cursanti in grupa. Se ofera factura, iar plata se poate face online.

Seriozitate & performanta: rezultatele sunt GARANTATE - fosti si actuali cursanti activeaza acum in domenii si companii diferite, de prestigiu, in tara si peste hotare.

Timpul acordat lectiei este o ora jumate, timp optim si suficient pentru a acumula cunostiinte noi si a le pune in practica (dupa o ora de obicei deja atentia incepe sa scada).
Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Limba spaniola Pitesti
Informații despre meditator
Nume Ionut Deaconu
Experiența Mai mult de 10 ani
Ocupație
  • Profesor
Studii
  • Diploma de licenta in limbi straine si experienta internationala (mai mult de trei ani petrecuti intr-o scoala internationala din Dubai cu grupe de varsta incepand de la gradinita pana la liceu) pe langa cei 18 ani in institutiile de stat si private din tara.
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept