Raluca-Ioana N - Meditatii Limba romana
Ultima actualizare Oct 26, 2021
ID-ul postării 3447
Ai nevoie de cineva priceput si rabdator care să îți explice noțiunile de Limba si Literatura Romana pe care acum le consideri dificile si greu de inteles? Profesorul de la școală te face să respingi Limba Romana si sa o consideri de neinteles? Vrei un rezultat mai bun la Bacalaureat sau la Evaluarea Națională? Elevii seriosi muncesc si au performanțe daca au un profesor potrivit.
Experienta mea te va ajuta si te va propulsa catre performanta si catre un start bun pt o cariera de succes !
Orele de pregătire se desfășoară după un plan personalizat în funcție de nevoile fiecărui elev.
Vom parcurge pas cu pas materia, astfel încât să putem fixa cunoștințele de bază necesare și să înțelegem tipurile de probleme uzuale care apar la examene, explicate și rezolvate cu răbdare!

Sunt absolventă a facultății de Automatica si Calculatoare, UPB, fostă olimpică națională la matematica și informatică, cu rezultate foarte bune la bacalaureat ( 10 pe linie) și admiterea la facultate, ofer meditatii la matematica, informatica si limba romana (recuperarea materiei, pregatire pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat, ajutor pentru promovarea corigențelor, pregătire pentru concursuri si olimpiade,admitere la facultate ) elevilor de clasele 1-12 inclusiv in vacante si weekend-uri.
Am rabdare si abilitati pedagogice foarte bune, iar pasiunea pentru matematică si stiintele exacte este moștenită din familie si cultivata inca de la o varsta frageda de tatal meu, profesor de matematica. Pasiunea pentru limba romana si lectura mi-a fost cultivata de mama mea, psiholog si am reusit sa obtin nota 10 la bacalaureat, iar la evaluarea nationala 9.90. Pe parcursul anilor de liceu am participat la numeroase concursuri si olimpiade scolare, atat de limba romana cat si de matematica si informatica, iar la toate am avut rezultate foarte bune.
Cer si ofer seriozitate. Va astept sa ne cunoastem si sa progresam impreuna!
Mentionez ca am modulul pedagogic absolvit si experienta vasta in domeniu.
150 ind
Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Limba romana Bucuresti - Sectorul 4
Informații despre meditator
Nume Raluca-Ioana N
Experiența 7 ani
Ocupație
  • Asistent universitar
Studii
  • Sunt o persoana autodidacta, însă pentru recunoașterea publică a cunoștințelor și competențelor a fost necesar sa parcurg urmatoarele etape:
  • 2o19-2o21 Masterat in cadrul UPB(in curs)
  • 2o14-2o18 Universitatea Politehnica, Facultatea de Automatică și Calculatoare UPB- Ingineria Sistemelor.(admis 9.55)
  • 2o14-2o17 Modul Psihopedagogic in cadrul UPB
  • 2o1o-2o14 Liceul Teoretic Tudor Vladimirescu, profil matematica-informatică intensiv( admisa cu 9.97, medie bac 9.75,rezultate la olimpiade)
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept