Militaru Mario - Meditatii Limba romana
Ultima actualizare Oct 23, 2021
ID-ul postării 4381
Bună seara! Mă numesc Militaru Mario și sunt absolvent al Facultății de Litere, licențiat cu nota 10 în filologie, specializarea limbă și literatură română - limbă și literatură engleză, domeniul științe umaniste. De asemenea, am absolvit și modulul psihopedagogic, nivelul I.

Desfășor această activitate de aproximativ trei ani de zile și mărturisesc faptul că mă recomandă atât rezultatele anterioare (sunt dispus să ofer și referințe, în cazul în care acestea sunt necesare), cât și pasiunea mea pentru literatura română. Personal, cred în faptul că examenul de Bacalaureat poate să reprezinte o experiență plăcută și o minunată provocare pe plan personal. Obiectivul meu principal este să îmi ajut elevii să înțeleagă informațiile ce țin de literatura limbii române, și nu să tocească mai multe comentarii "papagalicește". În momentul de față mai am trei locuri libere la pregătire. Regimul de desfășurare a ședințelor poate să fie, în funcție de preferințe, online sau fizic, la domiciliul meu (Șos. Panduri).

Pentru a mă contacta, puteți să-mi scrieți un mesaj pe whatsapp sau să mă apelați în intervalul orar 10-21. Rog seriozitate și vă mulțumesc anticipat!

Prețuri:
ședință de 1h30 - 80 de lei
ședință de 2h - 100 de lei
Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Limba romana Bucuresti - Sectorul 5
Detalii
Pret 100 lei / doua ore
Materie Limba romana
Nivelul elevului
Locație
Locație
Oras Bucuresti
Zona Bucuresti - Sectorul 5
Informații despre meditator
Nume Militaru Mario
Experiența 3 ani
Ocupație
  • Profesor
Studii
  • Facultatea de Litere, Universitatea București [2018 – 2021]
  • Modul psihopedagogic - Nivel I [2018-2021]
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept