Mazilu Teodora - Meditatii Limba romana
Ultima actualizare Oct 23, 2021
ID-ul postării 3873
Mai ieri pătrundeam pas cu pas în tainele cuvântului scris, mai ieri descopeream dulceaţa cuvintelor argheziene, mai ieri răscoleam misterul versului eminescian, mai ieri eram elevă în ciclul gimnazial, mai ieri... Astăzi, când sunt plimbată de soartă în lumea mare, îmi amintesc cu dor de acele timpuri, de primele încercări de a „zbura”, de concursurile pentru care mă pregăteam temeinic, de seratele literare la care luam parte cu o emoție copleșitoare... Dar cel mai mult tânjesc după orele de limba și literatura română, în care am fost îndrumată să prețuiesc frumosul, să mă exprim prin vocabule poetice, să mă autodepășesc. Câtă nostalgie şi bucurie sufletească a anilor ce au zburat... Poate că nu aş fi cea de astăzi dacă drumul meu nu s-ar fi intersectat cu cel al unui dascăl care mi-a arătat câtă viață stă în filele unei cărți, câtă strălucire ascunde în ea arta. Datorită dumneaei, „armele” mele cele mai de preț au fost și vor rămâne cuvintele.
Pasiunea pentru limba română, precum și plăcerea de a interacționa cu copiii de toate vârstele îmi permit astăzi să ofer meditații elevilor, abordarea mea fiind una personalizată, în funcție de nevoile și obiectivele fiecărui cursant:
- îmbunătățirea situației școlare;
- pregătire pentru Evaluarea Națională;
- recuperarea materiei, asimilarea noilor concepte;
- pregătire pentru teste, teze sau corijențe;
- îmbogățirea vocabularului, precum și a noțiunilor de gramatică.

De asemenea, ofer meditații și la limba engleză, atât pentru nivelul primar cât și gimnazial, prin adaptarea metodelor de predare pentru fiecare nivel de vârstă.
Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Limba romana Bucuresti - Sectorul 6
Detalii
Pret 65 lei / o ora si 30 de minute
Materie Limba romana
Nivelul elevului
Informații despre meditator
Nume Mazilu Teodora
Experiența 3 ani
Ocupație
  • Centru de meditatii
Studii
  • MEDITAȚII LB. ROMÂNĂ/ENGLEZĂ
  • Am urmat studiile Liceului Teoretic "Nicolae Iorga" din Brăila, profilul umanist, specializare filologie.
  • Am absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, specializarea Limbă și Literatură Engleză-Suedeză. Lucrarea mea de licență a fost redactată în limba engleză, obținând în final nota 10.
  • Am finalizat Modulul Psihopedagogic, nivelul 1.
  • Studiez în prezent la Masteratul Interdisciplinar Pedagogii Alternative și Artă Teatrală în Educație
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept