Laboncz Katalin- Hajnal - Meditatii Limba romana
Ultima actualizare Oct 23, 2021
ID-ul postării 4209
Pe parcursul anilor am ținut meditații la limba română persoanelor, care au avut diferite niveluri de studiu (gimnaziu, liceu, facultate) și niveluri de cunoaștere.
Am un stil de predare modern, bazat pe nevoile elevilor, astfel încât să îi inspir pasiunea pentru domeniul literaturii și gramaticii. Dispun de suficientă răbdare astfel încât să îl pot face pe elev să înțeleagă materia. La ore pun accent pe vorbit, scris și citit folosind materialele educative diverse: cărți, prezentări power point, videouri, imagini, fișe de lucru. Frecvența, scopul și prețul exact a ședințelor stabilesc cu beneficiarul.
Pentru detalii să mă căutați cu încredere.
Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Limba romana Cluj-Napoca
Informații despre meditator
Nume Laboncz Katalin- Hajnal
Experiența 3 ani
Ocupație
  • Student
Studii
  • Bună ziua!
  • Ofer meditații la limba română, maghiară și engleză, respectiv psihologie.
  • Pe o durată de 2.5 ani în care am predat am avut posibilitatea să predau persoanelor, care se aflau în diferite stadii ale vieții, fiind copii, tineri și adulți.
  • Am terminat studiile de licență de Psihopedagogie Specială, iar momentan mă specialez pe masteratul de Management, consiliere și asistență psihopedagogică în instituțiile incluzive. Pe parcursul acestor ani am dobândit cunoștințe și metoda de predare centrate pe nevoile beneficiarului, al studentului.
  • Doresc să împărtășesc informațiile într-un mod în care acestea se pot practica în viața de zi cu zi.
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept