Denisa Zaldea - Meditatii Limba romana
Ultima actualizare Dec 3, 2021
ID-ul postării 3934
Ofer meditații la limba română și la limba engleza pentru elevi cu vârste cuprinse între 4 și 18 ani, dar și pentru admiterea la Academia de Poliție, Școala de Subofițeri de Jandarmi sau Școala de Agenți de Poliție, Frontieră sau Penitenciare.
De asemenea, ofer susținere în pregătirea copiilor din învățământul primar, mai exact, îi ajut în realizarea temelor, conceperea diverselor proiecte solicitate de către cadrele didactice (un afterschool personalizat în funcție de nevoile și nivelul de pregătire al elevului).
Modalitatea de predare diferă în funcție de stilul de învățare al fiecărui elev, fiind personalizată ținând cont de vârsta și de obiectivul elevului. Țin să precizez că toate materialele sunt asigurate de către mine, elevul trebuie să vină doar cu mult entuziasm și dorință de învățare.
Costul ședințelor se va stabili în urma unei convorbiri telefonice, întrucât ma pliez în funcție de posibilitățile și disponibilitatea fiecărei persoane. Totodată, ofer disponibilitate și flexibilitate în stabilirea zilelor de meditații.
Pentru mai multe detalii, nu ezitați să mă contactați la numărul 0743 132 138.
Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Limba romana Cluj-Napoca
Informații despre meditator
Nume Denisa Zaldea
Experiența 7 ani
Ocupație
  • Profesor
Studii
  • Sunt profesor cu o vechime în învățământ de 7 ani și cu rezultate deosebite obținute de către elevii aflați sub îndrumarea mea. Am absolvit două facultăți de stat – Facultatea de Litere (specializarea Română-Engleză) – și Facultatea de Pedagogie a Învățământului Primar și Preșcolar. Totodată, am ținut să îmi continui studiile de masterat accesând trei programe, tot în cadrul universităților de stat: Limbă și literatura română, Psiho-pedagogie, Managementul și Admistrarea Afacerilor.
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept