Bianca Nueleanu - Meditatii Limba romana
Ultima actualizare Oct 23, 2021
ID-ul postării 3775
Mă numesc Nueleanu Bianca și ofer meditații la limba și literatura română, având o experiență de 2 ani în domeniu, la centrul de meditații Agora Learning Centre. Sunt o fire perseverentă, energică și răbdăroare, care prin studiul didacticii limbii și literaturii române a reușit să construiască un mediu propice de învățare a materiei, în care elevii își pot utiliza competențele dobândite, atât în vederea examenelor pentru care se pregătesc, cât și în integrarea cunoștințelor în dezvoltarea lor personală. În acești 2 ani de meditații am avut rezultate pe măsura așteptărilor elevilor (acestea pot fi verificate), mulțumind atât părinții acestora prin profesionalism, cât și elevii prin captarea atenției și transmiterea informației într-o manieră placută și adaptată personalității lor.
Am absolvit atât Facultatea de Litere, cât și modulul psihopedagogic cu nota 10 la examenele de finalizare și am fost admisă la programul de masterat Didactici ale disciplinelor filologice cu nota 9, urmând începerea studiilor în octombrie.
Dispun de toate materialele necesare elevilor, toate acestea fiind în conformitate cu programele școlare pe care le-am studiat de-a lungul timpului.
Pentru mai multe detalii, aștept mesajele/apelurile dumneavoastră.
Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Limba romana Bucuresti - Sectorul 6
Informații despre meditator
Nume Bianca Nueleanu
Experiența 2 ani
Ocupație
  • Centru de meditatii
Studii
  • Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din București
  • Absloventă a modulului psihopedagogic nivel I
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept