Alexandra Racliea - Meditatii Limba romana
Ultima actualizare Jan 23, 2023
ID-ul postării 4449
Sunt studenta in anul 3, ocup un loc bugetat la Universitatea București, Facultatea de Litere la specializarea LLR-LLM, romană-portugheză, dar și modul psihopedagogic nivelul I.Predau meditații de 3 ani la limba și literatura romană și istorie pentru examenul de bacalaureat. Din pasiunea de a fi înconjurată de copii, am lucrat si cu cei de grădinița si școala primara. La cerere, dacă se solicită, pot dovedi ca elevii din ciclul liceal au promovat examenul maturității.
Sunt o persoana activa, sociabilă și cu multă răbdare. Aș vrea sa colaborez cu elevi de liceu pentru pregătirea acestora pentru examenul de bacalaureat. Am obținut 9,40 la examenul la limba și literatura romană, iar la istorie 9,20. Dețin documente și informații pentru aceste doua materii(romană și istorie) și ofer suport suplimentar de explicații și mod de învățare.
Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Limba romana Calarasi
Detalii
Pret 50 lei / o ora si 30 de minute
Materie Limba romana
Nivelul elevului
Informații despre meditator
Nume Alexandra Racliea
Experiența 3 ani
Ocupație
  • Student
Studii
  • Sunt studenta in anul 3, ocup un loc bugetat la Universitatea București, Facultatea de Litere la specializarea LLR-LLM, romană-portugheză, dar și modul psihopedagogic nivelul I.Predau meditații de 3 ani la limba și literatura romană și istorie pentru examenul de bacalaureat. Din pasiunea de a fi înconjurată de copii, am lucrat si cu cei de grădinița si școala primara. La cerere, dacă se solicită, pot dovedi ca elevii din ciclul liceal au promovat examenul maturității.
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept