Alexandra Petcu - Meditatii Limba romana
Ultima actualizare Oct 23, 2021
ID-ul postării 4204
Ofer meditații la limba și literatura romana, atât la domiciliul personal, cât și online și la domiciliul elevului, pentru examenul de Bacalaureat. Meditațiile se pot desfășura individual sau în grupuri de maxim 3 elevi.
   Sunt o fire calmă, răbdătoare și înțelegătoare. Consider că aceste calității sunt esențiale pentru a oferi elevilor un mediu de studiu cald și sigur.
   Încă de la prima ședință, împreună cu elevul sau elevii, vom stabili obiectivele pe care ei doresc să le atingă. Deși mediul de studiu este unul plăcut si prietenos, cer și ofer, la rândul meu, seriozitate și implicare.
   Vom lucra doar pe modelele puse la dispoziție de către Ministerul Educatie, iar pe parcursul anului elevii vor da o serie de simulări, pentru a vedea nivelul la care se afla și evoluția lor. De asemenea, întreaga materie este structurată schematic și logic, iar lectiile vor fi explicate în așa fel încât fiecare elev sa înțeleagă, fara probleme, aceasta materie.  minunata. Eseurile de la subiectul III sunt, de asemenea, realizate atat schematic, cât și în varianta finala, ca fiecare elev sa poată invata în modul lui, cu usurinta.
Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Limba romana Bucuresti - Sectorul 1
Detalii
Pret 80 lei / doua ore
Materie Limba romana
Nivelul elevului
Informații despre meditator
Nume Alexandra Petcu
Experiența 2 ani
Ocupație
  • Student
Studii
  • Liceul Teoretic "Tudor Vladimirescu"
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept