Georgiana - Meditatii Limba japoneza
Ultima actualizare Dec 3, 2021
ID-ul postării 3057
Ofer meditații de limba japoneză, într-un cadru relaxat și plăcut. Fiecare ședință este structurată conform nevoilor fiecărui cursant în parte, îmbinând elemente de cultură cu studiul propriu-zis al limbii. Împreună vom parcurge scrierea, gramatica, vom exersa traduceri, conversație, vom face ascultare audio, și vom aplica gramatica și vocabularul în contextul potrivit, pentru a fi cât mai conformi cu exprimarea nativă.
Am o experiență de 13 ani în predarea limbii japoneze, cu rezultate foarte bune atât în cazul elevilor care au susținut examenul de competențe lingvistice (JLPT), cât și pentru cei care au susținut examene de admitere în instituții cu predare de limba japoneză (examenul de admitere la Colegiul Național „Ion Creangă”, precum și cel din cadrul Universității București). Am locuit în Japonia 6 luni, fiind beneficiara unei burse de studiu oferite prin ambasada Japoniei în România, finanțată de guvernul japonez.
Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Limba japoneza Bucuresti - Sectorul 3
Detalii
Pret 90 lei / doua ore
Materie Limba japoneza
Nivelul elevului
Locație
Locație
Oras Bucuresti
Zona Bucuresti - Sectorul 3
Informații despre meditator
Nume Georgiana
Experiența Mai mult de 10 ani
Ocupație
  • Translator
Studii
  • Universitatea din București - Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, secția japoneză-portugheză (program licențial)
  • Universitatea, Universitatea din București - Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Masteratul de Traducerea Textului Literar Contemporan (limba engleză)
  • Liceul Teoretic „Ion Creangă”, secția intensiv japoneză
  • Liceul Karyo, prefectura Yamaguchi
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept