Date de contact
Meditatii Limba germana Cluj-Napoca Gyarmati Robert
Gyarmati R - Limba germana

Gyarmati R. - Meditatii Limba germana

1. Doriți note mari la bacalaureatul de limba germană? Doriți să învățați eficient, punctual și organizat? Ofer meditații la germană maternă, pentru a pregătii elevii pentru examenul de bacalaureat. Am experiență în domeniu, am promovat cu nota 10 la probă, sunt vorbitor natal de limba germană și sunt interesat de succesul elevilor de la meditații. Ora este interactivă, meditez într-un stil modern, iar elevii se pot simți confortabili la oră. Lucrez pe nevoile eleviilor și mă axez pe ceea ce le trebuie și unde au nevoie de ajutor.

2.Ofer pregătire pentru clasele 1-8, cu materiale și o metodă modernă de predare. Am experiență în pedagogie și reușesc să captez atenția elevilor.

3. Ofer meditații și interesațiilor de limba germană, care doresc să îsi dezvolte abilitățile comunicative și lingvistice.

Decurg modulul pedagogic, care imi oferă aptitudinile necesare de a preda, și sunt student la o facultate cu limbă germană, după ce am fost olimpic național 3 ani la limba germană maternă.
În momentul actual, sunt autorul unei opere literare din manualul oficial de clasa a 5 a de limba germană maternă, denumită "Der Herr der Zeit".
Am fost premiat de către Rotaract pentru excelență și pentru rezultate speciale la olimpiade.

Nu lucrez individual, preiau doar grupe(minim 3 elevi). Am unele grupe deja formate care încă se pot extinde. În cazul în care nu am grupe pentru categoria dumneavoastră, se pot forma grupe noi. Programul este flexibil, dar seriozitatea este o necesitate.
PROMO: pentru fiecare elev adus, se primește un cupon, care asigură primele două luni cu un discount de 40%. Poate fii extins la 100% discount pentru primele două luni.
Rog și ofer seriozitate.
Detalii
Locație
Locație
Județ Cluj
Oraș Cluj-Napoca
Informații despre profesor
General
Experiența 3 ani
Ocupație
  • Student
Studii
  • -liceul "Samuel von Brukenthal" Sibiu
  • -Facultatea de relatii internationale si studii europene, secția germană, UBB Cluj

Recenzii recente

Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Limba germana Cluj-Napoca
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept