Erika Kerbalek - Meditatii Limba germana
Ultima actualizare Dec 1, 2021
ID-ul postării 3623
Dau meditații la limba germana pentru copii/adulți de toate vârstele. Deoarece sunt studenta în Germania (unde am locuit în ultimii 5 ani) am calificativul C2. Fie ca vrei sa înveți germana în timpul liber, sau ca trebuie sa înveți germana pentru școală, cu mine înveți tot ce este necesar pentru a vorbi și a scrie ca un adevărat german.

Despre mine: Am învățat de la 3 ani germana și in clasa a 8-a m-am mutat la un internat în Germania. Am terminat Bacalaureatul la același internat de prestigiu din Germania și acum studiez lingvistica și italiana langa Berlin. Nota mea la germana în bacalaureat a fost 1(echivalent romanesc: 10).

Competente: Am dat meditații la matematica timp de mai multi ani și acum aș vrea să-i ajut pe cei care vor sa învețe limba germana, engleză, italiana sau spaniola (Calificări: C2(Abitur)-limba germana, C1 (Cambridge Certificate)-limba engleză, B2/C1(Abitur)-limba italiana, B1-limba spaniola, B1-limba franceza).

Detalii: Meditațiile se vor tine pe Skype sau orice alta platforma online(!). Pretul este negociabil. Contactează-ma pe mail la: erikaiulia@gmail.com sau telefonic: 004917623452988
Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Limba germana Bucuresti - Sectorul 6
Locație
Informații despre meditator
Nume Erika Kerbalek
Experiența 1 an
Ocupație
  • Student
Studii
  • De la gradinita am început sa învăț limba germana și limba engleză. Am fost la Colegiul German din București după care m-am mutat în clasa a 8-a în Germania. De atunci am învățat spaniola, italiana, engleză, franceza și germana intensiv ( am primit certificate pentru toate aceste limbi). Am terminat Bacalaureatul german cu primul premiu și acum studiez lingvistica germana și italiana. Mă aflu des în București și mi-ar face plăcere să-i ajut pe cei care încearcă sa învețe una din aceste limbi.
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept