Amalia - Meditatii Limba germana
Ultima actualizare Dec 1, 2021
ID-ul postării 3079
Vorbitor nativ de limba germana-Coach dezvoltare personala.
Copilaria mi-am petrecut-o in Germania insa studiile le-am definitivat in tara,am absolvit Facultatea de Drept si un master in Administratie Publica.In toti acesti ani am absolvit mai multe cursuri de dezvoltare personala,formator,mediator,comunicare si IT.
Organizez cursuri/meditatii de limba germana pentru copii de orice varsta si adulti care doresc sa isi imbunatateasca vocabularul in limba germana, sa studieze in Germania,Austria,Elvetia sau care aleg să lucreze în străinătate.
Ofer pregatire pentru certificatul international A1,B2-C2(Goethe Zertifikat).Pentru dezvoltarea limbii germane ofer o metoda de invatare si aprofundare a limbii germane.Pregatirea se axeaza pe aspectul gramatical,conversational si dezvoltarea vocabularului.Metoda de predare se adapteaza in functie de necesitatile elevului/adultului.

Doresc sa va dezvălui ca in mare parte metoda mea se bazeaza pe aceasta "materializare"a sunetelor.Rostind si iar rostind,cuvantul incepe sa "traiasca" si sa faca parte din propriul nostru univers.
"Reteta "de invatare a unei limbi straine si in ceea ce ne priveste limba germana s-ar compune din următoarele "ingrediente":
-Timp rezonabil-nici foarte scurt,dar nici impins la infinit
-perseverenta,continuitate
-profesionalism

Cum dezvoltam Inteligenta emotionala si sociala,creativitatea si imaginatia la copii?Cum dezvoltam limbajul la copii?A invata copilul sa vorbeasca este una dintre cele mai mari responsabilitati ale parintelui.
Ca parinti,trebuie sa invatam de ce are nevoie un copil pentru a creste sanatos si fericit.Si cum procedam concret?Trebuie sa ne axam pe copil,sa-i dezvoltam ce avem mai bun,pentru ca acel ceva,care e foarte bun,va putea fi foarte util la un moment dat,in dinamica evenimentelor viitoare.
Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Limba germana Bucuresti - Sectorul 1
Detalii
Pret 120 lei / o ora si 30 de minute
Materie Limba germana
Nivelul elevului
Locație
Locație
Oras Bucuresti
Zona Bucuresti - Sectorul 1
Informații despre meditator
Nume Amalia
Experiența Mai mult de 10 ani
Ocupație
  • Centru de meditatii
Studii
  • Studii in Germania, Tobias -Mayer-Schule Marbach am Neckar
  • Diploma de studii Limba Germana vorbitor nativ
  • Facultatea de Drept, Universitatea Hyperion
  • Master in Administratie Publica,Universitatea Bucuresti
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept