Date de contact
Meditatii Limba franceza Bucuresti - Sectorul 1 Alice S.
Alice S - Limba franceza
Garanția primei meditații Nu ți-a plăcut profesorul? Îți rambursăm 100% din valoarea primei meditații sau ți-l găsim pe cel potrivit gratuit.

Alice S. - Meditatii Limba franceza

Prof22ani/exp,Franceza/Engleza,A1-C2,Usor,Conversatie/Birou/Exam,Delf,Dalf,Admitere,avans rapid,rez.excelente din prima ora! Curs Online Individual/Grup/Romane Sherlock/Funny, Fise Lucru Proprii, Interviu Angajare/Emigrare/Avans la Job, Teme Scoala/Facultate compuneri/eseu la engl/fr/rom, traduceri facultate cursuri,mariri medii,teste,teze,aprofundare cunostinte/avans job, cu avans usor, rapid si rezultate excelente! Curs Individual Online sau Grup 2-3 (rude, prieteni, colegi) bazat pe logica si simplitate, cu accent pe conversatie generala/domenii (birou, afaceri, financiar, comercial, IT, istoric, medical), dialoguri practice, vocabular (cuv/expresii/verbe frazale des intalnite) gramatica, lexic, scris/citit, toate intrebarile capcana din teste pt Politie, Limbi straine, si toate intrebarile, raspunsurile standard de la orice interviu, cu carti proprii (manuale, romane Sherlock A1-C2 funny de citit, cu cuv uzuale, texte actuale: Au restaurant, Au supermarché, nuvele funny online, teste noi pt Politie cu cheie, si grile si mici fise lucru create de mine pt fiecare cu teoria de baza si exercitii pt avans rapid), de la 85-125ron/1-1,30ore, 125-145/155ron/1,30/1,45-2ore, 55-75ron/ 30-50 minute pe Skype si alte platforme dupa durata/nivel/domeniu, cu reduceri mai mari la 2-3 sedinte/saptamana si la 2-3 persoane. Lucrez de multi ani cu multi clienti din firme pt conversatie/interviu/plecari mereu cu avans rapid si rezultate foarte bune. La cl I-IV am Magic English povesti Disney funny (Donald Duck/Mickey Mouse/Pisicile aristocrate/ 101 Dalmatieni),cu jocuri,cantecele, la cl V-VI am Welcome cu aventurile unor copii si un duh vesel care ii ajuta peste tot, la franceza povesti funny online. Traduc/corectez in/din engleza/franceza/romana, orice nivel/domeniu (acte/documente/CV), compuneri/eseu/rezumate/teme pt scoala/facultate,rapid,eficient,de la 25-45ron/1pag, dupa domeniu/dificultate.Va astept cu drag la studiu la Piata 1 Mai intr-o atmosfera foarte relaxata si placuta!
Locație
Locație
Oras Bucuresti
Zona Bucuresti - Sectorul 1
Informații despre profesor
General
Răspunde repede
Experiența Mai mult de 10 ani
Ocupație
  • Profesor
Studii
  • Liceul "I.L.Caragiale" din Bucuresti, sectia uman, "Facultatea de Limbi si Literaturi Straine", sectia engleza-franceza, 1995-1999, profesor de engleza si franceza, peste 23 de ani vechime.

Recenzii recente

Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Limba franceza Bucuresti - Sectorul 1
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept