Tudor - Meditatii Limba engleza
Ultima actualizare Aug 9, 2022
ID-ul postării 2937
Jocuri pentru copiii, harti vizuale pentru adulti care pot sa stimuleze memoria, tehnici de invatare care cresc motivatia si concentrarea sunt puncte majore din abordarea mea care difera de cea clasica si ineficienta. Eu consider ca stabilirea unei conexiuni in care tu sa simti ca primesti ceea ce ai nevoie in progesul tau este vitala. Eu predau din pasiune si scopul meu este sa te fac sa inveti cu placere aceasta limba straina, sa o intelegi si sa o folosesti.
Predau atat copiilor cat si adultilor, individual cat si in grupuri.
Pentru pregatirea la examenele Cambridge si Ielts ai parte de o gama intreaga de materiale gratuite (audio, pdf, printate) precum si de suportul meu in afara meditatiilor in functie de nevoia ta de resurse si materiale.
Programul de pregatire iti va da posibilitatea sa iei scoruri cat mai mari care sa iti faciliteze admiterea la facultate/diverse oportunitati la scoala/locul de munca sau in strainatate.
Daca stii engleza dar ai nevoie de practica speaking, si vrei sa iti deblochezi fluenta am la dispozitia ta teme de discutie si un mod de abordare din psihologia invatarii care iti va ghida in mod accelerat progresul.
Am certificat Ielts C2 (Avansat) si am experienta in colaborarea cu Centre de Limbi Straine precum si in privat cu adulti si copii.
Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Limba engleza Bucuresti - Sectorul 4
Informații despre meditator
Nume Tudor
Experiența 3 ani
Ocupație
  • Student
Studii
  • Jocuri pentru copiii, harti vizuale pentru adulti care pot sa stimuleze memoria, tehnici de invatare care cresc motivatia si concentrarea sunt puncte majore din abordarea mea care difera de cea clasica si ineficienta. Eu predau din pasiune si scopul meu este sa te fac sa inveti cu placere aceasta limba straina, sa o intelegi si sa o folosesti.
  • Predau atat copiilor cat si adultilor, individual cat si in grupuri.
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept