Lungu Iulia - Meditatii Limba engleza
Ultima actualizare Jan 27, 2022
ID-ul postării 3428
Sunt absolventă a Facultății de Litere din Cluj-Napoca la secția engleză-franceză cu media 9,50. Am absolvit modulul psihopedagogic cu nota 10 la ambele limbi, iar tutorii mei m-au îndreptat spre o carieră de profesor datorită rezultatelor excepționale de la practica didactică.
Predau în particular de peste 2 ani, atât online, cât și fizic, la toate categoriile de vârsta și am avut rezultate vizibile, iar pe viitor urmează să intru în învățământ. Materialele oferite la ore sunt inovative, moderne și explicațiile oferite sunt extrem de precise! :) (nu ne oprim până nu s-a înțeles totul!) Lucrez toate componentele (listening, reading, writing, speaking) pentru a mă asigura că stăpânești toate aptitudinile necesare. Orele sunt orientate în funcție de scopul tău (teme, teste, examene de limbă, dezvoltare profesională sau pură pasiune). Iubesc să predau, să explic, să corectez și să îmbunătățesc competențele lingvistice ale cursantului din fața mea. Te aștept cu drag!
Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Limba engleza Cluj-Napoca
Informații despre meditator
Nume Lungu Iulia
Experiența 2 ani
Ocupație
  • Student
Studii
  • Sunt absolventă a Facultății de Litere din cadrul universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, la secția engleză-franceză din cadrul departamentului de Limbi Moderne Aplicate cu media 9,50. Înainte de facultate am studiat la Colegiul Național "Gheorghe Șincai" din Cluj la profilul bilingv engleză.
  • Am absolvit modulul psihopedagogic cu nota 10 la ambele limbi, dornică să urmez o carieră de profesor.
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept