Laura S. - Meditatii Limba engleza
Ultima actualizare Jan 23, 2023
ID-ul postării 6515
Am nivel nativ de limba engleza. Predau engleza online la orice nivel pentru toate grupele de varsta, de la copii la adulti si oameni de varsta a treia. Inclusiv pregatiri pentru examene internationale, bacalaureat / business / diploma de licenta sau masterat / lucrare de diploma / engleza pentru calatorii. Folosesc metodologii interactive, tematici noi si personalizate in functie de interesele personale ale clientului, pentru a asigura dobandirea unor competente lingvistice globale (vorbit, citit, scris, ascultat— cu focalizare pe aspectele cele mai importante pentru fiecare client). Prima sesiune este o evaluare a nivelului.

Am terminat liceul in Colorado si masteratul la London School of Economics. Am predat engleza în doua scoli private din Tokyo. Parintii mei sunt amandoi profesori de limba engleza cu gradul I (echivalent doctorat), deci am foarte multe materiale disponibile pentru toate nivelurile. Astept sa lucram impreuna pentru a va dezvolta competentele in limba engleza! Puteti sa ma contactati pe WhatsApp (+81 80 44252323) pentru a discuta detalii.
Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Limba engleza Arad
Locație
Locație
Județ Arad
Oraș Arad
Informații despre meditator
Nume Laura S.
Experiența 3 ani
Ocupație
  • Profesor independent
Studii
  • Predau la orice nivel pentru toate grupele de varsta. Inclusiv pregatiri pentru examene internationale, bacalaureat / business / diploma de licenta sau masterat / lucrare de diploma / engleza pentru calatorii. Folosesc metodologii interactive, tematici noi si personalizate in functie de interesele personale ale clientului, pentru a asigura dobandirea unor competente lingvistice globale (vorbit, citit, scris, ascultat — cu focalizare pe aspectele cele mai importante pentru fiecare client).
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept