Date de contact
Meditatii Limba engleza Craiova Irene Tataru
Irene T - Limba engleza

Irene T. - Meditatii Limba engleza

Profesoara de limba engleza (British Training Centre, Craiova) cu o experiență de peste 18 ani în Marea Britanie, Statele Unite, Emiratele Arabe Unite, ofer cursuri la limba engleza (incepator-avansat). Metoda interactivă și comunicativă cu accent pe pronunție, conversație, vocabular și scris.
Cursuri și meditații de limba engleză pentru copii, adulti si companii. Cursuri pentru pregătire pentru examene academice IELTS, TOEFL, Cambridge CAE, PET, etc. Cursul de gramatică al limbii engleze este proiectat pentru candidații care susțin examenele pentru admiterea la școlile de poliție și militare, academia de poliție și militară. Cursul furnizează prezentarea și practicarea gramaticii limbii engleze, vocabularului și a tuturor zonelor lexico-gramaticale abordate în testele grilă pentru adimiterea în cadrul institutiilor MAI, MAPN și SRI. Lecțiile de gramatică sunt predate în ordinea crescândă a gradului de dificultate și va acoperi toată structura gramaticală, fiind urmate de exerciții și teste grilă (simulări). Fiecare lecție va aborda și vocabularul specific lecției respective. Engleza pentru limbaj specializat (HR, marketing, business, hotel, turism, IT, juridic, medical, English for nursing, cabin crew etc). Programe personalizate. Inclusiv cursanți străini, Training companii (Business Management, Business Writing, Business Oral Communication, English for Office Skills). Mai multe detalii pot fi citite pe site-ul meu pe care-l găsiți la secțiunea pagina de web. Prezență fizică și online.
Locație
Locație
Județ Dolj
Oraș Craiova
Informații despre profesor
General
Răspunde în 24h+
Experiența Mai mult de 10 ani
Ocupație
  • Profesor
Studii
  • Licentiata in Filologie, specialitatea: Limba si Literatura Engleza si Spaniola. 1993- 1997; -Diploma în Managementul Resurselor Umane, ICM, Marea Britanie 2009; -Diploma în Management și Administrarea Afacerilor, ICM, Marea Britanie, 2013; 1999-2001; -Licența formării personalului didactic (metodologie), 1993-1997; -Pedagogie si Diploma de Psihologie; 1993-1997; -Formator in domeniul Afacerilor, absolvit in cadrul centrului regional de formare.

Recenzii recente

Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Limba engleza Craiova
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept