Ionut Deaconu - Meditatii Limba engleza
Ultima actualizare Jun 8, 2023
ID-ul postării 3530
Cursuri eficiente si la obiect, fizic sau online, pe Zoom (sau alta platforma de predare).

Experienta internationala (mai mult de trei ani petrecuti intr-o scoala internationala din Dubai cu grupe de varsta incepand de la gradinita pana la liceu) pe langa cei 18 ani in institutiile de stat si private din tara.

Manuale oferite GRATUIT (suport de hartie sau digital), din Anglia (Oxford), usor de inteles, atractive, moderne, includ audio / video / subiecte de comunicare.

Seriozitate & performanta: rezultatele sunt GARANTATE - fosti si actuali cursanti activeaza acum in domenii si companii diferite, de prestigiu: doctori in strainatate, insotitori de zbor (Fly Emirates), HR in companii private gen Adient, Leoni, Lear, manageri firme private, studenti Danemarca etc.

Toate nivelele de studiu - de la incepatori (zero cunostiinte) pana la avansati sau examene Cambridge / TOEFL / IELTS etc.

Cel mai bun raport pret - calitate, redus promotional pentru primele 4 lectii, timp indeajuns pentru a vedea stilul de predare si calitatea acesteia, ulterior adaugandu-se 20 lei. Reduceri substantiale la grupa de 2 (maxim 4) cursanti in grupa. Prima lectie (de evaluare) - GRATUITA. Se ofera factura, iar plata se poate face prin transfer online.

Daca vrei sa mergi la sigur, vom lucra impreuna. Astept cu drag oameni pusi pe fapte mari, muncitori, dornici sa isi schimbe viitorul.
Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Limba engleza Pitesti
Informații despre meditator
Nume Ionut Deaconu
Experiența Mai mult de 10 ani
Ocupație
  • Profesor
Studii
  • Diploma de licenta in limbi straine si experienta internationala (mai mult de trei ani petrecuti intr-o scoala internationala din Dubai cu grupe de varsta incepand de la gradinita pana la liceu) pe langa cei 18 ani in institutiile de stat si private din tara.
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept