Daniela C. - Meditatii Limba engleza
Ultima actualizare Dec 3, 2021
ID-ul postării 110
Profesoara de limba engleza, cu experienta de predare de 24 de ani, ofer cursuri in vederea pregatirii pentru examenele Cambridge (KET, PET, FCE, CAE, CPE), bacalaureat, admitere facultate (Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, Academia de Politie, admitere A.S.E. pentru programele cu predare in limbi straine etc.).

Cursurile de limba engleza generala se pot structura pe niveluri de studiu, in functie de solicitarea clientului. Acestea includ gramatica, vocabular si conversatie. Dupa parcurgerea nivelului avansat, se poate opta pentru studierea vocabularului specializat (juridic, economic, tehnic).

Pregatire examene limba engleza pentru Evaluarea Nationala si pentru admitere la clase de engleza intensiv si bilingv engleza.

Business English pe module.

Se ofera suport de curs (printat/xeroxat, pe email, audio, materiale diverse, profesionale).

Se lucreaza in grupe (pentru firme) si individual.

Sedinta de limba ENGLEZA GENERALA dureaza 2 ore (INDIVIDUAL), iar pretul este 110 ron. In functie de scopul pregatirii, sedinta de limba engleza include gramatica, vocabular si conversatie. Pretul include toate materialele necesare.

Pentru EXAMENELE CAMBRIDGE si BACALAUREAT se lucreaza INDIVIDUAL (sedinta dureaza 2 ore, iar pretul este 130 ron). Pretul include toate materialele necesare.

Pentru examenele de ADMITERE LA FACULTATE se lucreaza INDIVIDUAL, sedinta fiind de 2 ore (pret 180 ron). Pretul include toate materialele necesare.

Sedinta de limba engleza pentru VOCABULAR SPECIALIZAT dureaza 1 ora (INDIVIDUAL), iar pretul este 100 ron. Pretul include toate materialele necesare.

Cursuri de TRADUCERI pe texte literare. Sedinta dureaza 2 ore (INDIVIDUAL). Pret 250 ron.

Plata pentru şedințele online se va face cu 48 de ore ȋnainte de ȋnceperea cursului. Pentru sedinta ONLINE, materialele sunt trimise pe email.

Sedintele ONLINE se pot face pe Zoom sau pe Skype.
Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Limba engleza Bucuresti - Sectorul 6
Informații despre meditator
Nume Daniela C.
Experiența Mai mult de 10 ani
Ocupație
  • Profesor
Studii
  • Licentiata a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine
  • Licentiata a Facultatii de Sociologie-Psihologie
  • Master: “Modernitatea in literatura si cultura europeana”
  • Diploma pentru modulul de psihopedagogie – studii postuniversitare
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept