Cristina R - Meditatii Limba engleza
Ultima actualizare Dec 6, 2022
ID-ul postării 7499
Ofer meditații individuale la limba engleză atât pentru persoanele care sunt la început de drum, cât și pentru persoanele cu un nivel mediu-avansat. Ședințele durează o ora jumătate sau 2 ore și se vor ține online. Prețul pe ședință este de 80 lei (o ora jumătate) sau 100 de lei (2 ore).
Vă voi ajuta să vă atingeți țelurile, fie că este vorba de vorbire fluentă, siguranță în exprimare, înnobilarea vocabularului sau exerciții de gramatică , voi fi alături și vom forma o echipă!
Obișnuiesc să împart sedința în două părți, o parte teoretică și una practică. În partea teoretică acoperim noțiuni de gramatică (+ exerciții) și în partea practică ne axăm pe conversație, în special pe pronunție și accent. Dacă simțiți că stăpâniți gramatica, ne putem focusa doar pe conversații; vom discuta pe diferite articole din diferite domenii sau vom avea discuții libere. Veți observa că, ușor-ușor, cuvintele vor veni mult mai repede și vă veți simți mult mai confortabil când vă exprimați.
Am studiat și locuit în Anglia 6 ani de zile, fapt ce m-a ajutat să înțeleg cultura britanică și simt că pot să împărtășesc cu succes cunoștințele acumulate. Stilul meu de predare este de a crea lecții unice care să identifice nevoile dumneavoastră și să vă ajut în satisfacerea acestora.
Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Limba engleza Bucuresti - Sectorul 6
Locație
Locație
Oras Bucuresti
Zona Bucuresti - Sectorul 6
Informații despre meditator
Nume Cristina R
Experiența 5 ani
Ocupație
  • Profesor independent
Studii
  • Universitare
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept