Cernat Ayana - Meditatii Limba engleza
Ultima actualizare Aug 9, 2022
ID-ul postării 4628
Meditatii Limba Engleză 🇺🇸
Numele meu este Ayana, și sunt studenta la ASE, facultatea de Administrarea Afacerilor in limba Engleză. Am locuit timp de 4 ani in Canada iar de la vârsta de 14 ani studiez integral in Engleză, si vorbesc aceasta limba fluent. Lucru pe care l-am perfecționat locuind intr-un loc Anglofon.

Îmi place foarte mult sa lucrez cu copiii, am multă răbdare și sunt mereu deschisă unor metode noi și interactive de învățare👩🏽‍💻Pentru orice detalii nu ezitați sa ma contactați 😊.

Ofer meditatii individuale sau in grupe la Limba Engleză pentru copii începători, de la clasa pregătitoare până la clasa a IV-a (cu posibilitate si pentru copii de grădinița), dar și pentru elevi mai mare in cazul in care aceștia sunt începători, online. Voi lucra cu copii in funcție de nivelul lor, sau pornind de la 0, in ritmul necesar fiecăruia❤️Ma voi folosi de diferite metode atât interactive, cât și scrise și practice🧠Sunt aici sa raspund oricărei întrebări si sa ofer mai multe detalii😁
Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Limba engleza Bucuresti - Sectorul 5
Detalii
Pret 60 lei / doua ore
Materie Limba engleza
Nivelul elevului
Locație
Locație
Oras Bucuresti
Zona Bucuresti - Sectorul 5
Informații despre meditator
Nume Cernat Ayana
Experiența 1 an
Ocupație
  • Student
Studii
  • Am terminat liceul in Canada, intr-un mediu Anglofon, iar acum sunt studenta la ASE, Facultatea de Adminstrarea Afacerilor in Limba Engleză.
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept