Andrei Gina - Meditatii Limba engleza
Ultima actualizare Jan 18, 2022
ID-ul postării 3816
Ești elev de primara,gimnaziu sau liceu și ai nevoie de cineva priceput care să îți explice engleza sau spaniola, pe care acum le consideri dificile?
Experienta si empatia mea o sa te faca sa iubesti engleza sau spaniola. Copiii pregatiti de mine au varste de 6 pana la 18 ani. Am experienta si cu grupuri de adulti de toate varstele din toate zonele tarii.Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca, Sectia Spaniola-Engleza, absolvent. Practica profesionala efectuata la liceul bilingv Eugen Pora. In prezent lucrez ca profesor la o scoala privata. Sunt o persoana empatica si cu multa rabdare. Adaptez stilul de predare in functie de necesitatile, si cererile elevilor. Dispun de o pregatire academica serioasa, am predat atat la clasa pregatitoare,gradinita, cat si la gimnaziu/liceu.

60 lei / o ora jumatate.

MEDITATIILE SE DESFĂȘOARĂ DOAR LA DOMICILIUL MEU SI ONLINE!
Mentionez ca am modulul pedagogic absolvit si experienta in domeniu.
Elevii pregatiti de mine au avut rezultate bune si foarte bune la examene si concursuri scolare.
Mentionez ca pretul afisat este pentru sedinte de grup de minim 2 si maximum 3 persoane de aceeași clasa si acelasi nivel!
Pretul pentru sedinta individuala diferă.
Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Limba engleza Bucuresti - Sectorul 1
Informații despre meditator
Nume Andrei Gina
Experiența 4 ani
Ocupație
  • Profesor
Studii
  • Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca, Sectia Spaniola-Engleza, absolvent. Profesor de limba engleza și limba spaniola la Centrul Lingvistic Unirea.
  • Sunt o persoana empatica si cu multa rabdare. Adaptez stilul de predare in functie de necesitatile, personaliatatea si cererile elevilor. Dispun de o pregatire academica serioasa, am predat atat la clasa pregatitoare cat si la gimanaziu si liceu. Lucrez și cu adulti și cu copii din toate zonele tarii. Elevii mei sunt din Bucuresti,Timisoara,Cluj.
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept