Date de contact
Meditatii Limba engleza Bucuresti - Sectorul 1 Alice S.
Alice S - Limba engleza
Garanția primei meditații Nu ți-a plăcut profesorul? Îți rambursăm 100% din valoarea primei meditații sau ți-l găsim pe cel potrivit gratuit.

Alice S. - Meditatii Limba engleza

Prof23ani/exp,Engleza/Franceza,A1-C2,Usor,Conversatie/Birou/Exam,FCE,IELTS,Bac,Avans Rapid la Vorbit Clienti Firme pt Job/Exams/Plecari,rez.excelente din prima! Curs Online Individual/Grup/Romane Sherlock/Funny/de citit, Fise Lucru Proprii, Avans Job/Angajare/Emigrare, Teme Scoala/Facultate,traduceri facultate cursuri, mariri medii,teste,teze,aprofundare cunostinte/avans la job, ajutor la compuneri/referate la eng/fr/rom, avans usor,rapid si rezultate excelente! Curs Individual Online sau Grup 2-3 (rude, prieteni, colegi) bazat pe logica si simplitate, cu accent pe conversatie generala/domenii (birou, afaceri, financiar, comercial, tehnic, medical), dialoguri practice, vocabular (cuv/expresii noi/verbe frazale des intalnite), gramatica, lexic, scris/citit, toate intrebarile capcana pt Politie, Limbi straine si toate intrebarile si raspunsurile standard de la orice interviu, cu materiale proprii (manuale, romane Sherlock Holmes A1-C2 cu cuv uzuale, texte actuale: A Paris, Au restaurant, Au supermarché, nuvele funny, teste noi Politie cu cheie si grile si mici fise de lucru create de mine pt fiecare cursant cu teorie si exercitii pt avans rapid) de la 85-125ron/1-1,20ore, 125-145/155ron/1,30/1,45-2ore, 55-75ron/30-50minute pe Skype si alte platforme, dupa durata/nivel/domeniu, cu reduceri mari la 2-3 sedinte/sapt si la 2-3 pers. Lucrez cu multi clienti din firme pt conversatie/interviu/plecari/examene pt avans la job mereu cu rezultate foarte bune. La cl I-IV am Magic English CD povesti Disney funny (Donald Duck/Mickey Mouse/Pisicile aristocrate/101 Dalmatieni),cu jocuri,cantecele, la cl V-VI Welcome cu aventurile unor copii si duhul vesel care ii ajuta peste tot,la franceza povesti funny online. Traduc/corectez in/din engleza/franceza/romana comentarii/eseu/rezumate/teme scoala/facultate, acte/CV/documente, orice nivel/domeniu,rapid,eficient,de la 25-45ron/1pag, dupa domeniu/dificultate. Va astept cu drag la studiu la Piata 1 Mai intr-o atmosfera relaxata si placuta!
Locație
Locație
Oras Bucuresti
Zona Bucuresti - Sectorul 1
Informații despre profesor
General
Răspunde repede
Experiența Mai mult de 10 ani
Ocupație
  • Profesor
Studii
  • Liceul "I.L.Caragiale" din Bucuresti, sectia uman, "Facultatea de Limbi si Literaturi Straine", sectia engleza-franceza, 1995-1999, profesor de engleza si franceza, peste 23 de ani vechime.

Recenzii recente

Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Limba engleza Bucuresti - Sectorul 1
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept