Alexandra Monciu - Meditatii Limba engleza
Ultima actualizare Aug 9, 2022
ID-ul postării 4255
Oferim pregatire la limba engleza pentru toata tara. Noi chiar stim cum sa va ajutam sa vorbiti fluent si sa va descurcati in orice situatie in aceasta frumoasa limba. Vorbim, conversam, invatam, practicam limba engleza! Ne focusam pe darul vorbirii, pe fluenta, nu pe interminabile exercitii scrise cu linii punctate care nu au nicio utilitate in practica.
Meditatiile se desfasoara online, la toate nivelurile de invatare, de la cel elementar si pana la cel avansat, include la cerere 5 module Business English, cu conversatie intensiva si exercitii interactive.
Pregatim elevi ciclul primar, gimnazial si liceal precum si candidati pentru ocuparea posturilor unde limba engleza este cerinta obligatorie. Garantam o invatare usoara si rapida cursantilor nostri, care vor dobandi abilitatea de a putea sustine orice conversatie, prezentare sau interviu in limba enlgeza, in timp record.
Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Limba engleza Targoviste
Locație
Locație
Județ Dambovita
Oraș Targoviste
Informații despre meditator
Nume Alexandra Monciu
Experiența Mai mult de 10 ani
Ocupație
  • Centru de meditatii
Studii
  • Oferim pregatire la limba engleza pentru toata tara. Meditatiile se desfasoara online, la toate nivelurile de invatare, de la cel elementar si pana la cel avansat, in 5 module Business English, cu conversatie intensiva si exercitii interactive.
  • Pregatim candidati pentru ocuparea posturilor unde limba engleza este cerinta obligatorie. Garantam o invatare usoara si rapida cursantilor nostri, care vor dobandi abilitatea de a putea sustine orice conversatie, prezentare sau interviu in limba enlgeza.
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept