Date de contact
Meditatii Informatica Ramnicu Valcea Traian Tudosie
Traian Tudosie - Informatica
Traian Tudosie - Meditatii Informatica
Dezvoltarea abilităților viitorului pentru copilul tău!

Dragi părinți preocupați de educația copiilor,

Știm cât de important este să le oferiți copiilor dvs. o pregătire solidă pentru lumea în continuă schimbare în care trăim. De aceea, vă oferim o oportunitate unică de a-și dezvolta abilitățile în programare, robotica fizică și matematică, într-un mod practic și captivant!

La Melted, înțelegem că fiecare copil este unic și are propriile interese și stiluri de învățare. De aceea, ne angajăm să oferim o experiență personalizată și adaptată pentru fiecare participant.

Prin intermediul cursurilor noastre interactive și a abordării hands-on, copiii vor explora și experimenta în lumea programării și roboticii. Echipa noastră de instructori pasionați și calificați îi va ghida pas cu pas, oferindu-le oportunitatea de a construi și programa roboți reali, de a rezolva provocări matematice și de a crea proiecte inovatoare.

În plus, suntem conștienți de provocările pe care le ridică mediul online, așa că oferim suport și ghidare constantă, pentru ca copiii să se simtă implicați și motivați în fiecare lecție. De asemenea, în cazul în care alegeți varianta online, vom trimite echipamente electronice acasă la copii, pentru ca aceștia să poată lucra într-un mediu real și să aplice cunoștințele învățate într-un mod practic.

Cu noi, copiii dvs. vor dobândi abilități esențiale, cum ar fi gândirea critică, rezolvarea de probleme, colaborarea și comunicarea eficientă în echipă. Îi vom pregăti pentru a deveni lideri în domeniul tehnologic și pentru a face față provocărilor viitorului.

Suntem aici să răspundem tuturor întrebărilor și să vă oferim mai multe informații despre serviciile noastre de predare a roboticii și programării. Contactați-ne astăzi pentru a programa o întâlnire și pentru a deschide calea către succesul copilului dumneavoastră!
Detalii
Pret 60 lei / o ora
Clasa predată Informatica
Nivelul elevului
Locație
Informații despre profesor
Nume Traian Tudosie
Experiența 5 ani
Ocupație
  • Profesor
Studii
  • Absolvent al Universitatii Politehnica din Bucuresti
  • Certificare de instructor preparator formare

Recenzii recente

Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Informatica Ramnicu Valcea
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept