Eduard Bălaș - Meditatii Educatie artistica
Ultima actualizare Sep 30, 2023
ID-ul postării 6415
Un curs de artă este un mod excelent de a te relaxa, de a-ți dezvolta atenția, încrederea și respectul de sine. Te aștept într-un spațiu primitor cu o varietate de cursuri, adresate tuturor pasionaților de artă, fie că sunt copii sau adulți, începători sau avansați.

Ce cursuri ofer?
- Pregătire pentru examenul de admitere la Liceul de Arte Plastice Nicolae Tonitza. Asta înseamnă că te voi ajuta să îți perfecționezi desenul după natură și abilitatea de a realiza compoziții în culoare care să îți garanteze admiterea.
- Cursuri speciale pentru admiterea la Universitatea Națională de Arte București, respectiv secția de scenografie a UNATC. Vom lucra să ai un desen excelent și o mapă de nota 10, indiferent de secția aleasă.
- Cursuri pentru începători sau avansați în cadrul cărora vei învăța să transpui în desen lumea care te înconjoară cu ajutorul exercițiilor de studiu și observație; vei descoperi specificul unei varietăți de instrumente și tehnici precum cărbune, peniță, pastel, acuarelă sau tempera și cum să le stăpânești pe fiecare; vei învăța tehnici de expresivitate plastică care te vor ajuta să te exprimi liber prin lucrările tale și repere din istoria artei care să te ajute să îți dezvolți propriul stil.
- Curs special pentru copii cu predare în limba engleză. Acest modul îmbină dezvoltarea abilităților artistice cu cele de conversație în limba engleză. Scopul cursului este de a oferi încredere în abilitățile de conversație în engleză, dezvoltând spiritul de observație și sensibilitatea artistică.

Pentru detalii despre înscrieri sau orice alte întrebări, puteți aplica la meditații.
Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Educatie artistica Bucuresti - Sectorul 2
Detalii
Pret 100 lei / doua ore
Materie Educatie artistica
Nivelul elevului
Locație
Informații despre meditator
Nume Eduard Bălaș
Experiența 2 ani
Ocupație
  • Profesor independent
Studii
  • Licență - Universitatea Națională de Arte București, Facultatea de Arte Plastice, secția Grafică
  • Master - Birmingham City University, Fine Arts
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept