Vasian Alexandra - Meditatii Biologie
Ultima actualizare Sep 20, 2021
ID-ul postării 3058
Bună ziua!

Sunt studentă în anul 5 la medicină generală , la Universitatea de Medicina și Farmacie “Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca și ofer meditații la disciplina biologie . Pot să ofer meditații elevilor care se pregătesc pentru susținerea examenului de bacalaureat la disciplina biologie , tematica claselor a XI-a și a XII-a: Anatomia și fiziologia umană, Genetică umană. De asemenea pot să ajut cu meditații și elevii care doresc să susțină admiterea la facultatea de asistentă medicală.Meditațiile se desfășoară 1,5 sau 2 ore, la domiciliul elevului sau online, în funcție de preferințele elevului.

De-a lungul anilor, am participat la diferite workshop-uri și voluntariate pentru a-mi îmbunătăți activitatea profesională, dar și pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie.
Dețin materialele necesare pentru a învața , aceleași din care am învățat și eu, dar cu multe alte îmbunătățiri, explicații și moduri logice de a învața materia.

“Victoriile nu sunt ale celor puternici, ci ale celor perseverenți”.
Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Biologie Cluj-Napoca
Detalii
Locație
Informații despre meditator
Nume Vasian Alexandra
Experiența 1 an
Ocupație
  • Student
Studii
  • Sunt studentă în anul 5 la medicină generală , la Universitatea de Medicina și Farmacie “Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca și ofer meditații la disciplina biologie . Meditațiile se desfășoară 1,5 sau 2 ore, la domiciliul elevului sau online.
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept