Tatiana Niculae - Meditatii Biologie
Ultima actualizare Oct 21, 2021
ID-ul postării 4020
Hello!

Ofer meditații la biologie pentru examenul de Bacalaureat (clasele IX-X și XI-XII), pentru admiterea la Medicină Generală, Medicină Dentară, Farmacie sau alte facultăți cu profil medical (pentru orice centru universitar din țară).

Sunt absolventă a Facultății de Biologie și în prezent sunt studentă la Masterul de Neurobiologie (așa că dacă îți pune probleme sistemul nervos, ai nimerit bine).

Predau într-un mod plăcut, cu explicații pe înțelesul tuturor, pe baza imaginilor, schemelor, videoclipurilor sau a altor materiale, că sigur te-ai săturat să scrii după dictare și să tocești. O să îți prezint materia, o să avem discuții, o să rezolvam împreună teste și o să fixăm informația. Dar desigur, modul de predare se poate adapta în funcție de elev.

Meditațiile se desfășoară online și durează 2 ore - 2 ore și jumătate, în funcție de complexitatea subiectului pe care îl abordăm în ziua respectivă. Prima ședință de meditații este gratuită, iar apoi tu decizi daca îți place și dacă vrei să continuăm. Dacă ești interesat, mă poți contacta printr-un mesaj pe WhatsApp. *Bonus - am o mâță care se tot bagă în fața camerei *
Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Biologie Bucuresti - Sectorul 6
Detalii
Pret 50 lei / doua ore si 30 de minute
Materie Biologie
Nivelul elevului
Locație
Locație
Oras Bucuresti
Zona Bucuresti - Sectorul 6
Informații despre meditator
Nume Tatiana Niculae
Experiența 1 an
Ocupație
  • Student
Studii
  • Facultatea de Biologie, specializarea Biochimie - Universitatea din București
  • Master - Neurobiologie - Universitatea din București
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept