Raluca Baciu - Meditatii Biologie
Ultima actualizare Sep 21, 2021
ID-ul postării 3371
Salut! Sunt studentă în anul V la Medicină Generală la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie ”G. E. Palade” din Târgu Mureș. Te pot ajuta să faci față Examenelor de Admitere la orice specializare din cadrul Facultăților de Medicină din țară (Medicină Generală, Dentară, Nutriție, etc.), la materia biologie.
De asemenea, în ultimii ani de facultate am fost la buget și fără restanțe, prin urmare cursurile mele se vor concentra și pe motivarea și sfătuirea elevului în ceea ce privește obiceiurile de învățat și metodele cele mai optime de memorare și responsabilizare.
Sunt absolventa unor cursuri de formare pentru traineri în cadrul Federației Asociațiilor Studenților în Medicină din România și am experiența voluntariatului în școli de aprox 3 ani, prin urmare am calitățile pedagogice necesare. Pe lângă asta și cunoștințele de biologie, fiziologie și anatomie avansate, vin cu expertiza de student medicinist și cu vârsta necesară unei atmosfere de meditație relaxată și plăcută.

Contact: mralucabaciu@gmail.com
Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Biologie Cluj-Napoca
Detalii
Pret 60 lei / doua ore
Materie Biologie
Nivelul elevului
Locație
Locație
Județ Cluj
Oraș Cluj-Napoca
Informații despre meditator
Nume Raluca Baciu
Experiența 1 an
Ocupație
  • Student
Studii
  • Medicină Generală UMFST Târgu Mureș anul V
  • Absolvent Liceu-profil științele naturii
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept