Mihnea Georgescu - Meditatii Biologie
Ultima actualizare Sep 20, 2021
ID-ul postării 3728
BURSIER MEDICINA GENERALA AN I si II DAR SI FOST OLIMPIC NATIONAL
Ofer meditatii la chimie si biologie in vederea pregatirii pentru admiterea la UMFCD atat Generala cat si Dentara. Am experienta ca meditator atat la biologie cat si chimie. Toti copiii cu care am lucrat au fost admisi anul acesta pe locurile de buget atat la Medicina Generala cat si Dentara. Sunt la curent cu programa si am toate materialele si tehnicile necesare atingerii performantei maxime a fiecarui elev. Sunt foarte flexibil cand vine vorba de program. Astfel pot oferi meditatii atat in timpul saptamanii cat si in weekend. Pot lucra atat individual cat si in grup. Ma mulez foarte bine pe orice tip de personalitate si pot lucra cu oricine.
In prima ora ne vom cunoaste, ne vom stabili tintele si programul pe care va trebui sa l urmam, iar apoi vom incepe predarea. La final atat eu cat si elevul ne vom oferi un feedback pentru a ne putea construi relatia si a excela.
Dupa aceasta, in functie de timpul ramas pana la admitere, voi intocmi un plan ce va include terminarea materiei in timp util si rezolvarea testelor esentiale.
Incepand cu cea de-a doua ora vom intra serios in materie. Din cand in cand vor mai aparea teste anunte sau simple intrebari destinate sedimentarii unor concepte si nu neaparat evaluarii.
Detin multe materiale ajutatoare, desene, explicatii si formule memotehnice si cel mai important, stiu cum functioneaza acest sistem de evaluare, stiu pe ce se pune accentul si stiu unde sunt prinsi copiii in anumite “capcane”.
Sunt deschis, cald si glumet si consider faptul ca recent trecand si eu prin aceste momente de pregatire si admitere, sunt chiar ideal in indrumarea spre ce isi doreste elevul si anume un loc la buget la medicina. Tot odata consider un avantaj faptul ca am trecut printr un an de facultate unde am invatat in detaliu ce am invatat grosier pentru admitere si astfel pot explica din perspectiva profesorului care a scris grila modul in care aceasta se rezolva.
Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Biologie Bucuresti - Sectorul 6
Detalii
Pret 70 lei / doua ore
Materie Biologie
Nivelul elevului
Informații despre meditator
Nume Mihnea Georgescu
Experiența 1 an
Ocupație
  • Student
Studii
  • > Colegiul National “Gheorghe Sincai”
  • > Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila -MEDICINA GENERALA-
  • In clasa a 11 a am participat la olimpiada de biologie umana la etapa nationala.
  • In clasa a 12 a am participat la simularea de la medicina generala unde am obtinut 93 de puncte , dar si la simularea de la dentara unde am fost pe prima pozitie cu 98 de puncte.
  • La Bac am avut media 9,83.
  • La admitere la medicina generala am obtinut 96 de puncte iar media primului an 9,51.
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept