Mihnea Georgescu - Meditatii Biologie
Ultima actualizare Aug 10, 2022
ID-ul postării 3728
Ofer meditatii la chimie si biologie in vederea pregatirii pentru admiterea la UMFCD atat Generala cat si Dentara. Am experienta vasta ca meditator atat la biologie cat si chimie. 90% dintre copiii cu care am lucrat au fost admisi in anii trecuti pe locurile de buget atat la Medicina Generala cat si Dentara. Sunt la curent cu programa si am toate materialele si tehnicile necesare atingerii performantei maxime a fiecarui elev. Sunt foarte flexibil cand vine vorba de program. Astfel pot oferi meditatii atat in timpul saptamanii cat si in weekend. Pot lucra atat individual cat si in grup si ma mulez foarte bine pe orice tip de personalitate.
In prima ora ne vom cunoaste, ne vom stabili tintele si programul pe care va trebui sa l urmam si vom incepe predarea. La final atat eu cat si elevul ne vom oferi un feedback pentru a ne putea construi relatia si a excela.
In functie de timpul ramas pana la admitere voi intocmi un plan ce va include terminarea materiei in timp util si rezolvarea testelor esentiale.
Ora se va desfasura (sub indrumare) in functie de cerintele si nevoile elevului, fiind prioritara rezolvarea oricarei probleme intampinata de acesta cu privire la materie, el alegand daca lucram grile, discutam materie sau le facem pe ambele.
Detin toate testele si culegerile plus o multime de materiale ajutatoare, desene, explicatii si formule memotehnice si cel mai important, stiu cum functioneaza acest sistem de evaluare, stiu pe ce se pune accentul si stiu unde sunt ascunse toate “capcanele”.
Sunt deschis, cald si glumet si consider faptul ca recent trecand si eu prin pregatire si admitere, sunt chiar ideal in indrumarea viitorului student spre obtinerea unui loc la buget sau, de ce nu…la bursa. Alt avantaj il reprezinta recentii anii de facultate in care am deslusit misterele din spatele informatiilor prezentate in manualele de admitere si, lucrand cu profesorii care compun grile, pot explica modul in care se rezolva chiar din perspectiva acestora.
Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Biologie Bucuresti - Sectorul 6
Detalii
Pret 100 lei / doua ore
Materie Biologie
Nivelul elevului
Informații despre meditator
Nume Mihnea Georgescu
Experiența 5 ani
Ocupație
  • Student
Studii
  • >Colegiul National “Gheorghe Sincai”
  • >Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila -MEDICINA GENERALA-
  • >In clasa a 11a m am calificat la etapa nationala a olimpiadei de biologie
  • >In clasa a 12a am participat la simularea de la Medicina Generala unde am obtinut 93 de puncte ,iar la simularea de la Medicina Dentara am fost pe prima pozitie cu 98 de puncte.
  • >La BAC am avut media 9,83.
  • >La admitere la Medicina Generala am obtinut 96 de puncte.
  • >Iau bursa inca din primul an de facultate
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept