Maria Budrigă - Meditatii Biologie
Ultima actualizare Oct 21, 2021
ID-ul postării 3839
Buna! Ma numesc Budrigă Maria și sunt studenta în anul 2 la Facultate de Medicina și Farmacie Carol Davila din București. Ofer meditații la anatomie și genetica, mai exact pentru bacalaureat (clasele 11-12). De-a lungul timpului am cunoscut multe moduri de predare și mi-am creat un ideal în acest sens, pentru ca învățatul sa fie adaptat la noi, cei din generațiile contemporane.
Ședința se poate desfășura online sau fizic, în funcție de preferința fiecăruia. În cazul în care ședința se va desfășura fizic puteti beneficia de mulaje anatomice precum: schelet , craniu, trunchiul împreună cu organele (model 3 D anatomic) și numeroase atlase internaționale, solicitand și învățând prin intermediul memoriei vizuale.
Cum se va desfășura ședința?
Mai întâi vom parcurge lecția, voi explica lucrurile intr-un mod logic și interactiv. De asemenea, la începutul fiecărei ședinței se va da un test din lecția predata anterior. La sfârșit, dacă este cazul, voi reveni asupra lucrurile neîntelese și mă voi asigura că putem trece mai departe.
Dacă iti dorești sa formam o echipa, te aștept sa obținem împreună rezultatele dorite. Prețul ședinței este 60 de lei - 2 ore.
Pentru mai multe detalii mă puteți contacta la numărul de telefon: 0724099566
Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Biologie Bucuresti - Sectorul 6
Detalii
Pret 60 lei / doua ore
Materie Biologie
Nivelul elevului
Informații despre meditator
Nume Maria Budrigă
Experiența 1 an
Ocupație
  • Student
Studii
  • Colegiul Național Cantemir Vodă
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept