Ilinca-Simina Murarasu - Meditatii Biologie
Ultima actualizare Dec 7, 2021
ID-ul postării 4652
Ofer meditații la biologie, atât pentru clasele 5-8, cât și pentru liceu, în special pentru anatomia umană, în mediul online.

Deși încă elevă, mă recomandă pasiunea pentru această materie, care s-a materializat în premii la concursuri naționale/județene și calificări la olimpiada națională de biologie. Dispun de materiale diverse, pe baza cărora m-am dezvoltat și eu, grile variate, calificări și în domeniul tehnologiei, pentru a facilita susținerea cursurilor online, pentru oricine interesat.

Toate materialele sunt incluse în prețul meditațiilor, oferind chiar notițele mele, care m-au condus spre performanță, pentru o înțelegere aprofundată. Sper să vă pot ajuta pentru perfomanța școlară în acest domeniu, pregătindu-vă fie în dorința de a participa la olimpiade și concursuri, fie cu speranța de a înțelege mai clar materia de la clasă.

Înainte de acest pas, de a-mi prezenta interesul în a oferi meditații, am lucrat cu diverși copiii, atât din centre instituționalizate, cât și cu elevi din medii defavorizate, în calitate de voluntar, ajutându-i să crească în această direcție academică. Astfel, am dobândit o înțelegere și calmitate deosebită în lucrul cu elevii.

Prima ședință este gratuită, pentru a observa modul meu de abordare a materiei de studiu+ prezentarea unei structuri de învățat.

Prețuri:
1 oră și 30 de minute- 40 de lei
2 ore- 50 de lei
Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Biologie Iasi
Detalii
Pret 50 lei / doua ore
Materie Biologie
Nivelul elevului
Locație
Locație
Județ Iasi
Oraș Iasi
Informații despre meditator
Nume Ilinca-Simina Murarasu
Experiența 1 an
Ocupație
  • Student
Studii
  • Colegiul Național Iași- profilul științele naturii
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept