Andra S. - Meditatii Biologie
Ultima actualizare Sep 29, 2023
ID-ul postării 4017
Visezi la un viitor în halat alb, însă nu ești sigur ca poți porni pe acest drum pe cont propriu și nu știi de unde să începi? Noțiunile de anatomie par complicate, iar schemele din manual nu îți sunt de prea mare ajutor? Încerci să cauți o logică materiei însă eșuezi și ajungi să înveți mecanic? În aceeași situație se găsesc mulți viitori studenți la Medicină, însă tu nu trebuie să treci prin aceste dileme.

Sunt studentă în anul 5, pe locurile cu bursă, la Universitatea de Medicină ,,Carol Davila” București, la bacalaureat obținând nota 10 la proba de biologie și participând atât în liceu cât și în generală la Olimpiada Națională de Biologie și la multe alte concursuri. A fost și este un parcurs dificil, dar frumos, în care am realizat că a avea un mentor alături de care să înțelegi noțiunile în profunzime poate face diferența între succes și eșec.

Ofer meditații la biologie pentru admiterea în cadrul Universităților de Medicină. Rata de promovabilitate a elevilor pe care i-am pregătit a fost de 100%. Ședințele se desfășoară în principal în grupuri mici (2-3 elevi), deoarece din experiența mea de predat, aceasta este modalitatea prin care se aduce un plus de motivație și o competiție pozitivă. Grupurile vor fi formate în funcție de nivelul fiecaruia și de centrul la care concurează, eventual de preferințele personale.

Pregătirea include: predarea materiei în mod interactiv, folosind materiale auxiliare (poze și filmulețe explicative, atlase, scheme, flashcard-uri), familiarizarea cu grilele din capitolul nou predat și testarea materiei pentru a ne asigura că majoritatea noțiunilor au fost fixate încă din timpul pregătirii, elevul revenind apoi doar peste mici detalii acasă.
Din cauza programului relativ încărcat pe care îl presupune anul 5, locurile sunt limitate.

Pentru orice întrebări, nu ezitați să mă contactați telefonic sau pe Whatsapp.
Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Biologie Bucuresti - Sectorul 6
Detalii
Informații despre meditator
Nume Andra S.
Experiența 2 ani
Ocupație
  • Student
Studii
  • Universitatea de Medicina și Farmacie ”Carol Davila”, București - anul V, Medicină Generală
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept