Andra S. - Meditatii Biologie
Ultima actualizare Sep 20, 2021
ID-ul postării 4017
Visezi la un viitor în halat alb, însă nu ești sigur ca poți porni pe acest drum pe cont propriu și nu știi de unde să începi? Noțiunile de anatomie par complicate, iar schemele din manual nu îți sunt de prea mare ajutor? Încerci să cauți o logică materiei însă eșuezi și ajungi să înveți mecanic?
În aceeași situație se găsesc mulți viitori studenți la Medicină, însă tu nu trebuie să treci prin aceste dileme.

Sunt studentă în anul 4 la Universitatea de Medicină ,,Carol Davila” București, fiind pe locurile cu bursă și obținând nota 10 la bacalaureat, proba de biologie. A fost și este un parcurs dificil, dar frumos, în care am realizat că a avea un mentor alături de care să înțelegi în profunzime poate face diferența între succes și eșec.

Ofer meditații la biologie (cls XI) pentru admiterea în cadrul Universităților de Medicină (Facultățile de Medicină Generală, Medicină Dentară, Farmacie, Moașe și Asistență Medicală). Pregătirea se poate desfășura în mediul online sau fizic, la domiciliul meu (sector 6), prețul fiind de 60 lei pentru 2h. Prima ședință este GRATUITĂ, aceasta fiind una de acomodare, în care vei susține un test ce îmi va permite să văd de la ce nivel începem și prin care vom stabili împreună strategia de învățare pe care o vom aborda, în funcție de necesitățile tale. Ședințele se desfășoară individual sau în grupuri mici (2-3 elevi), pentru un plus de motivație și o competiție pozitivă.

Pregătirea include: predarea materiei în mod interactiv, folosind materiale auxiliare (poze și filmulețe explicative, atlase, scheme), familiarizarea cu grilele din capitolul nou predat și testarea materiei din capitole precedente pentru a ne asigura că majoritatea noțiunilor au fost fixate încă din timpul pregătirii, revenind apoi doar peste mici detalii acasă. Desigur, modul de lucru nu este unul standard pentru toți elevii, ci poate fi modificat în funcție de cerințele și nevoile personale.

Pentru orice întrebări, nu ezitați să mă contactați telefonic sau pe Whatsa
Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Biologie Bucuresti - Sectorul 6
Informații despre meditator
Nume Andra S.
Experiența 1 an
Ocupație
  • Student
Studii
  • Universitatea de Medicina și Farmacie ”Carol Davila”, București - anul IV, Medicină Generală
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept