Date de contact
Meditatii Alte materii Bucuresti - Sectorul 5 Bogdan
Bogdan - Alte materii

Bogdan - Meditatii Alte materii

Doctor in Informatica al Universitatii Politehnica Bucuresti, absolvent de Master in Algebra si licentiat in Matematica-Informatica al Facultatii de Matematica si Informatica din cadrul Universitatii din Bucuresti, cu o experienta de peste 18 ani, serios, ambitios, muncitor ofer meditatii la matematica si la informatica elevilor de gimnaziu si de liceu (si nu numai) in vederea sustinerii de zi cu zi a materiei sau/si a pregatirii examenelor (Evaluare Nationala, Bacalaureat, admitere UPB, UB, UBB, UVT si altele). De asemenea, ofer meditatii si studentilor oricarei facultati. Mai mult, ofer meditatii pentru examenele IGCSE, IB Diploma, IMAT si altele. La cerere, meditatiile se pot desfasura in limba engleza.

Highly - qualified teacher with a PhD in Computer Science and a Master Degree in Algebra with more than 18 years of experience in tutoring and teaching mathematics and computer science for all grades (primary, intermediate and secondary schools, university).
I tutor in mathematics and computer science for IB, IGCSE, IMAT, A Level and for all kind of exams. Altogether, I am highly devoted to my work, patient with pupils/students of all ages and dedicated to fulfilling goals.
Informații despre profesor
General
Experiența Mai mult de 10 ani
Ocupație
  • Profesor
Studii
  • Doctor in Informatica al Universitatii Politehnica Bucuresti, absolvent de Master in Algebra si licentiat in Matematica-Informatica al Facultatii de Matematica si Informatica din cadrul Universitatii din Bucuresti.

Recenzii recente

Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Alte materii Bucuresti - Sectorul 5
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept