Date de contact
Meditatii Academia de Politie Bucuresti - Sectorul 1 Alice S.
Alice S - Academia de Politie
Garanția primei meditații Nu ți-a plăcut profesorul? Îți rambursăm 100% din valoarea primei meditații sau ți-l găsim pe cel potrivit gratuit.

Alice S. - Meditatii Academia de Politie

Prof22ani/exp,Engleza/Franceza,A1-C2, Conversatie/Birou/Exam,Usor&Fun,FCE,Delf,avans rapid,rez.excelente din prima! Curs Online Individu,l/Grup Romane Sherlock/Funny/Teste Grilă Politie Noi!&Cheie,Interviu Angajare/Emigrare/Avans Job, Conversatie Generala/Domenii, Fise Lucru cu Teorie/Exercitii,Teme Scoala/Facultate, compuneri/eseu/referate engleza/franceza/romana, traduceri facultate cursuri,marire medii,teze,teste, aprofundare cunostinte/avans la job, cu avans usor, rapid si rezultate foarte bune din prima ora!Curs Individual sau Grup 2-3 (rude, prieteni, colegi), bazat pe logica si simplitate, cu accent pe conversatie generala/domenii (birou, afaceri, financiar, economic, IT, medical), dialoguri practice, vocabular (cuv/expresii/verbe frazale mai des intalnite), gramatica, scris/citit, toate intrebarile capcana pt Politie, Limbi straine, si toate intrebarile, rasunsurile standard de la orice interviu, cu carti proprii (manuale, romane Sherlock Holmes A1-C2 funny de citit cu cuv uzuale, texte actuale: A Paris, Au restaurant, Au supermarché, nuvele politiste funny online, culegeri teste Politie cu cheie si explicatii clare, grile si fise cu teorie, exercitii create de mine), de la 85-125ron/1-1,30ore, 125-155ron/1,30/1,45-2ore, 55-75ron/30-50 minute pe Skype si alte platforme, dupa durata/scop/domeniu/nivel dorit, cu reduceri mari la 2-3 sedinte/sapt si la 2-3 persoane. Lucrez cu clienti din firme pt conversatie/sedinte straini/interviu/plecari mereu cu avans rapid si rezultate foarte bune. La cl I-IV am Magic English CD povesti Disney funny (Donald Duck/Mickey Mouse/Pisicile aristocrate/101 Dalmatieni) cu jocuri, cantecele, la cl V-VI Welcome cu aventurile unor copii si un duh vesel care ii tot ajuta, la franceza povesti online funny. Traduc/corectez in/din engleza/franceza/romana, orice nivel/domeniu, comentarii/eseu/teme scoala/facultate, acte/CV/documente, 25-45ron/1pag,dupa domeniu/dificultate. Va astept cu drag la studiu intr-o atmosfera relaxata si placuta!
Locație
Locație
Oras Bucuresti
Zona Bucuresti - Sectorul 1
Informații despre profesor
General
Răspunde în aceeași zi
Experiența Mai mult de 10 ani
Ocupație
  • Profesor
Studii
  • Liceul "I.L.Caragiale" din Bucuresti, sectia uman, "Facultatea de Limbi si Literaturi Straine", sectia engleza-franceza, 1995-1999, profesor de engleza si franceza, peste 23 de ani vechime.

Recenzii recente

Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Academia de Politie Bucuresti - Sectorul 1
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept